T'interessa

Portals

NOTÍCIES i NOVETATS

L'AVSF publica la recomanació tècnica 6/2023, sobre procediments de control dels temps de conducció i gestió de la circulació.

L'AVSF ha publicat la recomanació tècnica 6/2023, sobre procediments de control dels temps de conducció i gestió de la circulació, jornades i descansos d'aquest personal en el transport ferroviari i tramviari competència de la Generalitat.

L'objectiu de la recomanació és proposar una sèrie de recomanacions a les entitats ferroviàries perquè implanten aquests procediments en els seus sistemes de gestió de seguretat, de manera que puguen dur a terme el disseny correcte dels temps de treball i de descans del seu personal, així com complir amb la seua obligació de vigilància sobre aquests aspectes.

Enllaç amb la recomanació tècnica 6/2023.

L'AVSF publica la Recomanació tècnica 5/2023, per a l'actualització del perfil professional del personal de conducció en el transport ferroviari i tramviari.

L'AVSF ha publicat la Recomanació tècnica 5/2023, per a l'actualització del perfil professional del personal de conducció en el transport ferroviari i tramviari, amb l'objecte d'establir unes directrius per a fomentar que les entitats ferroviàries realitzen una anàlisi sistemàtica de les interfícies personamàquina-infraestructura-organització que permeta millorar la fiabilitat humana i tècnica, tant en situacions normals com en situacions degradades. Veure text complet.

L'AVSF publica la Guia per a la implementació del report confidencial de riscos en les entitats ferroviàries

L'AVSF ha publicat la Guia per a la implementació del report confidencial de riscos en les entitats ferroviàries. Aquesta guia es dirigeix a totes aquelles entitats ferroviàries que presten qualsevol servei en el Sistema Ferroviari Autonòmic. En el document es descriuen els passos mínims necessaris per a la implementació d'un sistema de notificació confidencial de riscos, en el marc d'una política de cultura justa. Veure text complet.

— 3 articles per pàgina
Mostrant 4 - 6 de 14 resultats